Bioseptik přípravek do žump septiků a čistíren odpadních vod 100 g

82,00 s DPH
ks
Žďár nad Sázavou 38 ks
Havlíčkův Brod 16 ks
Tišnov 34 ks
Skuteč 13 ks
Velké Meziříčí 51 ks
Bystřice 25 ks
Mohelnice 10 ks
Nové Město 37 ks
Skladové množství na prodejnách je pouze orientační.
Ceny na prodejnách se mohou lišit od cen na e-shopu.

Bioseptik 100g - bakterie do žump, septiků a ČOV


Bioseptik přípravek do žump septiků a čistíren odpadních vod 100 g



Bioseptik je směsí nezávadných, nepatogenních užitečných bakterií a enzymů do žump, septiků a čistíren odpadních vod (ČOV), které ekologicky rozkládají organické látky (kaly). Přípravek odstraňuje nepříjemný zápach. Vytváří a udržuje přírodní proces rozkladu ve Vaši jímce. Po pravidelném používání se v septiku, žumpě nebo ČOV neusazuje tuhý odpad a obsah jímky nezapáchá! Přípravek neobsahuje žádné agresivní chemické látky - funguje na základě přírodních principů rozkladu takže žádným způsobem nepoškozuje životní prostředí.

Návod k použití:

Obsah sáčku aktivujte ve 2 litrech vlažné vody ( cca 30-40°C ) a po 20-ti minutách aplikujte přes WC nebo přímo do žumpy, septiku či ČOV.

Dávkování pro 100g balení:

1 balení je zaváděcí dávkou pro žumpu, septik o objemu 8 m3 nebo domovní čisírnu odpadních vod určenou pro 5 EO. Následuje 1/3 obsahu balení 1x měsíčně jako dávka udržovací.

Výhody používaní:

•odstraňuje nepříjemný zápach
•úspora nákladů na vyvážení a čištění jímky
•šetrnost k životnímu prostředí

Skladování:

Skladujte na suchém místě do 30°C mimo dosah dětí.

Bezpečnostní pokyny:

Nevhodné zacházení může vytvořit prach. Inhalace může vyvolat alergické reakce u citlivých jedinců. Delší kontakt s kůží může způsobit drobné podráždění. Při vdechnutí odejděte ze zaprášené místnosti, při zasažení očí vypláchněte vodou, při kontaktu s kůži omyjte vodou, při požití vypláchněte ústa a krk vodou. Pokud nastane alergická reakce doporučujeme navštívit lékaře.

Balení:

100 g

Upozornění:

Při přípravě roztoku nepoužívejte kovové nádoby a předměty! Pro aktivaci přípravku je vhodné omezit používání silové chemie, kyselin a louhů.